HomeWerken met cliënten met een intensieve begeleidingsvraag
Zie jij de mens achter het gedrag?
thumb

Zie jij de mens achter het gedrag?

Sommige mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zijn erg gevoelig voor wat er in hun omgeving gebeurt. Dat kan stress opleveren, wat zich kan zich uiten in probleemgedrag of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Deze cliënten hebben begeleiders dicht bij zich nodig om zich veilig te voelen. We spreken daarom van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Bij Reinaerde geloven we dat als je de moeite doet om de cliënt te leren begrijpen, en je snapt welke hulpvraag er onder bepaald gedrag ligt, je samen heel veel kunt bereiken! Past dat bij jou? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel recruiter Marieke Dam via 06 131 674 76.


Past de doelgroep cliënten met een intensieve begeleidingsvraag bij jou?

Cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag hebben intensievere begeleiding nodig dan andere cliënten. Geduld, doorzettingsvermogen en humor is daarbij onmisbaar. Geen dag is hetzelfde want elke cliënt heeft zijn of haar eigen behoefte. Wat wel hetzelfde is, is de methodiek die je toepast. Triple-C, gaat uit van de behoefte van de cliënt en niet van zijn gedrag. Doel van Triple-C is dat cliënten ‘het gewone leven’ kunnen ervaren. Binnen Reinaerde bewegen we daarom steeds meer toe van één-op-één begeleiding naar leven in een groep, en werken we aan een betekenisvolle daginvulling. Je daar samen met de cliënten elke dag voor inzetten, maakt dit werk mooi en waardevol.

Ik heb interesse

Wat wij bieden

Werken met deze doelgroep is mooi, maar kan ook pittig zijn. Daar mag dus best wat tegenover staan. Bij Reinaerde is dat onder meer:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd
  • Een passend salaris volgens de cao gehandicaptenzorg. Inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster
Ik heb interesse

Vacatures

Heb je een mbo-diploma in de zorg, een gezonde dosis humor en zie jij het als een uitdaging om mensen met een intensieve begeleidingsvraag te begeleiden in een normaal en goed leven? Bekijk dan alle vacatures voor cliënten met een intensieve begeleidingvraag op onze vacaturesite.

Interesse in een van de functies? Of zit de perfecte vacature voor jou er nog net niet tussen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.​

Ik heb interesse
thumb

Werken bij Reinaerde

Ben jij een betrokken zorgprofessional of volg je een zorgopleiding? Ga je voor een afwisselende baan met voldoende mogelijkheden je te ontwikkelen? Kom dan werken bij Reinaerde!
Bij Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Of je nu medewerker of cliënt bent: ieder mens is van betekenis voor een ander.

Ruim 2600 medewerkers werken voor en met 3400 mensen met een beperking; zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen in de provincie Utrecht. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Kom jij ons daarbij helpen?

Bekijk al onze vacatures op onze vacaturesite