HomeWerken bij Reinaerde
Kom werken als begeleider B of C bij Reinaerde De Heygraeff
thumb

Kom werken als begeleider B of C bij Reinaerde De Heygraeff

Op dit moment hebben we een aantal mooie vacatures op De Heygraeff in Woudenberg,

Een beschutte woonomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking, vlak naast het Henschotermeer. Heb je interesse om bij ons te komen werken? En heb je een mbo-diploma en ervaring in de zorg? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wat we je bieden

Als Begeleider op De Heygraeff maak je er iets van voor iedereen. Samen met je collega begeleider(s) zorg je dat alle cliënten de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Daar krijg je veel voor terug:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd
  • Een passend salaris volgens de cao gehandicaptenzorg. Inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster

Vacatures

Heb je een mbo-diploma in de zorg, een gezonde dosis humor en ben je bereid om te werken in een onregelmatig dienstpatroon (geen nachtdienst)? Mogelijk past een van deze vacatures dan bij jou:

Nog geen relevant diploma, maar wel bereid te leren? Dan is deze functie misschien iets voor jou:

Interesse in een van deze functies? Of zit de perfecte vacature voor jou er nog net niet tussen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken op De Heygraeff

Op De Heygraeff wonen cliënten van Reinaerde samen in een beschutte omgeving in een prachtige, bosrijke omgeving in Woudenberg, naast het Henschotermeer. Op De Heygraeff staan verschillende woningen waar cliënten leven met uiteenlopende zorgvragen. Daarnaast zijn er faciliteiten als een gezondheidscentrum, dagbesteding belevingstuin en bewegingsfaciliteiten. Werken op De Heygraeff betekent veel afwisseling, contact met cliënten én collega's en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

thumb

Werken bij Reinaerde

Ben jij een betrokken zorgprofessional of volg je een zorgopleiding? Ga je voor een afwisselende baan met voldoende mogelijkheden je te ontwikkelen? Kom dan werken bij Reinaerde!
Bij Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Of je nu medewerker of cliënt bent: ieder mens is van betekenis voor een ander.

Ruim 2600 medewerkers werken voor en met 3400 mensen met een beperking; zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen in de provincie Utrecht. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Kom jij ons daarbij helpen?

Bekijk alle vacatures