Zoeken Contact Menu

Nieuwe bus voor Kinderdagcentrum De Berk

Nieuwe bus voor Kinderdagcentrum De Berk

donderdag 22 december 2016

Dankzij een nauwe samenwerking tussen de cliëntenraad van De Berk en Myra Dielen van Reinaerde is er een nieuwe bus gekomen. De bus is erg belangrijk voor de kinderen van De Berk en daarmee voor ouders en medewerkers. Binnen een week zijn er al twee uitjes geweest. Twee groepen van De Berk konden met de kinderen naar de kerstshow bij Eurofleur. Zo intensief wordt de bus gebruikt ter ondersteuning van het dagprogramma. Daarmee biedt de bus de kinderen de mogelijkheid om nog meer in de samenleving te staan.

De grote verrassing was dat de bus bestickerd is met dezelfde afbeeldingen als die we nu op de Berk hebben bij  de groepen. Zo vormen ons gebouw en de bus nu een prachtig geheel.

We zijn vooral blij met het rolstoelbevestigingssysteem in deze bus. Hierdoor hoeven de begeleiders de stoelen niet meer in en uit de bus te tillen. We zijn ervan overtuigd dat we veel plezier gaan beleven met deze bus.

Op bijgaande foto’s ziet u de nieuwe bus met José ter Morsche, manager van het kinderdagcentrum met de sleutels in haar hand. Naast haar Jolanda Klein Entink, voorzitter van de Cliëntenraad van het kinderdagcentrum. Op de andere foto naast Jolanda Klein Entink ziet u Myra Dielen.

Gesponsord door het Fonds Ondersteuning Cliënten Reinaerde.

Bus De Berk Jose En Jolanda

 

« Terug naar overzicht