Zoeken Contact Menu

Kerstbomen te koop bij De Amstelkade

Kerstbomen te koop bij De Amstelkade

vrijdag 2 december 2016

Zin om het huis te versieren met een mooie kerstboom? Koop dan een verse kerstboom bij de Amstelkade in De Ronde Venen. Vanaf 9 december zijn ze te koop. Er zijn kerstbomen in verschillende formaten met kluit verkrijgbaar. De prijzen zijn vanaf 15,00 euro.

U kunt bij de Amstelkade, aan de Amstelkade 61, terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 10 december zijn de openingstijden van 12.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zijn er ook leuke cadeautjes te koop voor de winterse feestdagen. Zoals ambachtelijk gemaakte houten kandelaars en houten kerstbomen voor als u een echte niet ziet zitten. Deze producten zijn door mensen van Amstelkade zelf gemaakt. Er wordt warme chocolademelk gemaakt en er is taart voor de liefhebbers.

 

Wilt u zeker zijn van een kerstboom? Reserveer dan een kerstboom via amstelkade@reinaerde.nl. Vermeldt u daarbij uw naam en wanneer u de boom komt ophalen. Adres: De Amstelkade, Amstelkade 61, De Ronde Venen

 

De Amstelkade is een theehuis, kinderboerderij en natuurkampeerterrein. Mensen met een beperking bakken hier samen met begeleiders taarten en verzorgen lunches.

 

« Terug naar overzicht