Zoeken Contact Menu

Hans Voogt, lid raad van bestuur Reinaerde met pensioen

Hans Voogt, lid raad van bestuur Reinaerde met pensioen

dinsdag 3 december 2013

Hans Voogt, lid van de raad van bestuur, gaat per 1 december met pensioen. Op 28 november nam hij afscheid van Reinaerde.

Hans is sinds 1 mei 1975 op een zeer betrokken, vernieuwende en professionele wijze werkzaam geweest voor de cliënten, medewerkers en de organisatie Reinaerde en zijn rechtsvoorgangers. Het is zijn sport om mensen te motiveren en enthousiasmeren. Hans heeft een grote bijdrage geleverd aan het huidige Reinaerde, waar midden in de samenleving mensen met een beperking hun eigen kracht kunnen ontwikkelen.

Hans Voogt begon zijn loopbaan als groepsleider. Hij werkte de afgelopen jaren onder meer als directeur Wonen, tijdelijk voorzitter van de raad van bestuur en lid van de raad van bestuur. Met de start van Ella van Lingen als voorzitter van de raad van bestuur concentreerde hij zich als tweede lid van de raad van bestuur op het Wmo-traject. Vanaf 1 december bestaat de raad van bestuur voortaan uit één persoon.

Cliënten zijn tevreden
Jan van Bergen, voorzitter raad van toezicht: “Hans heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige positie van Reinaerde. De cliënten geven aan tevreden te zijn en zowel organisatorisch als financieel staat Reinaerde er goed voor. De organisatie is goed in de Utrechtse regio’s verankerd en bereidt zich met de medewerkers en cliënten goed voor op alle veranderingen.”

Passie voor goede zorg
Ella van Lingen: “Met Hans vertrekt een boegbeeld in de organisatie met veel passie voor goede zorg. De afgelopen periode heeft hij in de raad van bestuur een grote bijdrage geleverd aan onze voorbereidingen op de toekomst. We bereiden ons voor op een situatie waarin er meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van cliënten wordt gevraagd.”

Afscheid in teken van vitaliteit
Op 27 november nam Hans Voogt in het bijzijn van cliënten, vertegenwoordigers van cliëntenraden, medewerkers en vele relaties afscheid van Reinaerde. De dynamische bijeenkomst stond in het teken van vitaliteit; een belangrijk onderwerp voor de cliënten en voor Reinaerde.

« Terug naar overzicht