Zoeken Contact Menu

Wondere wereld in Den Dolder

Wondere wereld in Den Dolder

maandag 25 november 2019

Ondanks het uitstel van het 50-jarig jubileumfeest van Dennendal, ging de tentoonstelling Wonderland die onderdeel was van het feest, gewoon door. Op de tentoonstelling (22 t/m 24 nov) waren kunstwerken te zien van kunstenaars met een beperking uit het hele land. De kunstwerken zijn gemaakt op verzoek van KLOS-media om aan de slag te gaan met het maken van hun eigen belevingswereld. Zo creëerden de kunstenaars een snoezelachtige fantasiewereld. Burgemeester Jansen van Zeist opende de tentoonstelling op 22 november.

De kunstwerken waren niet alleen live te bewonderen. KLOS - media maakte voor de tentoonstelling een (snoezel) film waarin alle kunstwerken terugkomen. Het is een bijzondere film geworden door de speciale manier van filmen en prachtige muziek. De film was na de opening voor de bezoekers te zien en bood een kans om een stap te maken in de belevingswereld van kunstenaars met een beperking; een wonderland!

De film is bedoeld voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. De film word binnenkort gedeeld via SlowNet’ ,  een on-demand platform voor specifieke doelgroepen in de zorgsector.

« Terug naar overzicht