Zoeken Contact Menu

woensdag 13 maart 2019

Vanaf 18 maart werken medewerkers van Reinaerde van de ondersteunende diensten niet meer vanuit één en dezelfde plek maar vanuit verschillende zogenoemde ‘’Samenwerkplaatsen”.

We verruilen ons huidige hoofdkantoor Europalaan 310 in Utrecht voor vijf kleinere Samenwerkplaatsen in de regio Utrecht. Cliënten zorgen voor ontvangst en ondersteuning.  Er zijn Samenwerkplaatsen op de Duizend Roeden in Veenendaal, Koningin Wilhelminalaan in Utrecht, Zadelstede in Nieuwegein, Dolderseweg in Den Dolder/Zeist en Heygraeff  in Woudenberg. Belangrijk is dat we op de Samenwerkplaats anders gaan werken: dicht bij cliënten. Anders werken betekent ook dat we gericht zijn op verbinden en samenwerken met mensen met een beperking, collega’s, andere disciplines, de buurt, samenwerkingspartners en gemeenten. Ook u bent hier dus van harte welkom. Daarmee spelen we in op de veranderende vragen van de omgeving, klanten en medewerkers. De  Samenwerkplaatsen passen ook bij de nieuwe meerjarenstrategie van Reinaerde: een podium geven aan samenspel. Goed contact hebben met elkaar en met plezier werken zijn twee belangrijke thema’s van onze koers.

Iedereen kan op elke Samenwerkplaats werken. Eigentijdse technologie en digitaal werken maken flexwerken en samenwerken mogelijk. Door de vormgeving van de Samenwerkplaatsen leren we cliënten en collega’s, ook van andere zorgpartners snel kennen.

Als correspondentieadres is gekozen voor Samenwerkplaats Koningin Wilhelminalaan in Utrecht.

Vanaf 18 maart 2019 luidt ons adres:

  • Reinaerde, Koningin Wilhelminalaan 3 , 3527 LA in Utrecht.

De centrale telefoonnummers en e-mail blijven ongewijzigd.

  • Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht

    De contactgegevens zijn vanaf 18 maart ook te vinden op deze website bij contact. Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op één van de Samenwerkplaatsen.

« Terug naar overzicht