Zoeken Contact Menu

Kom kijken bij Reinaerde

Kom kijken bij Reinaerde

dinsdag 27 februari 2018

Het is bijna zover: de Week van de Zorg en Welzijn. Van 12 tot en met 17 maart openen zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland de deuren. Ook bij Reinaerde wordt van alles georganiseerd.

De Lijsterbes in Nieuwegein is de hele week 's ochtends geopend voor een heerlijk kopje koffie of thee. Dagcentrum De Regenboog en dagcentrum De Ontmoeting organiseren beiden op woensdag 14 maart een open dag. Op zaterdag 17 maart vindt de grote open dag van Reinaerde plaats bij de Drie Ringen in Leidsche Rijn. Dezelfde dag organiseren bewoners en begeleiders van De Vuursche een open huis. Traditiegetrouw verzorgt dagcentrum De Heygraeff in de Week van de Zorg en Welzijn weer een gastles bij de Jan Ligthartschool. Er is dus genoeg te doen. Kom jij ook een kijkje nemen?

Werken en leren bij Reinaerde
Op de open dag bij de Drie Ringen is naast een kijkje achter de schermen en diverse activiteiten ook informatie beschikbaar over werken bij Reinaerde. Ook vrijwilligerswerk krijgt er een plek. Weet jij nog mensen die hierin geïnteresseerd zijn? Ze zijn van harte welkom! Tijdens de open dag zal Gerda Havertong bewoners, medewerkers en bezoekers interviewen. Daarnaast is er een Rad van Fortuin, kun je mee met een rondleiding en zijn er leuke producten te koop! Deze open dag wordt georganiseerd in samenwerking met AxionContinu waarmee Reinaerde het gebouw deelt.

In dit overzicht lees je wanneer en waar iets wordt georganiseerd.

« Terug naar overzicht