Zoeken Contact Menu

Wat betekent e-health voor ons werk?

Wat betekent e-health voor ons werk?

maandag 15 januari 2018

​E-health is een term die we steeds vaker horen vallen. Toch weten veel mensen nog niet wat e-health is en wat het voor hen kan betekenen. Wat houdt e-health in en wat kun je ermee in jouw werk? Op dinsdagochtend 23 januari, midden in de landelijke e-healthweek, ben je van harte welkom om dit te ontdekken. Met elkaar bekijken we de ontwikkelingen en de impact ervan op ons werk. Dat doen we niet alleen. Een klas studenten van ROC Midden Nederland denkt en doet mee deze ochtend. Ben jij er ook bij?

Reinaerde organiseert deze bijeenkomst samen met Vitras (o.a. thuis- en wijkzorg in de regio Utrecht) en ROC Midden Nederland. In deze ontwikkelbijenkomst worden vier inspirerende praktijkverhalen gedeeld over wat we al doen en wat dit oplevert. Deze voorbeelden gaan over meer regie hebben en houden op jouw eigen leven, inzicht in hoe je gezonder en vitaler kunt leven, langer zelfstandig blijven en hoe we een AR (Augmented Reality) bril gebruiken om mee te kijken op afstand. Met elkaar gaan we in gesprek over hoe we kijken naar de ontwikkelingen van e-health en welke impact we er (nog meer) van verwachten op ons werk.

Meer informatie en aanmelden
De ontwikkelbijeenkomst vindt plaats op 23 januari van 10.00 - 12.30 uur bij de Social Impact Factory (SIF), Vredenburg 40, 3511 BD in Utrecht. Meer informatie lees je in deze uitnodiging. Ben jij ook nieuwsgierig naar e-health? Je bent van harte welkom! Meld je aan bij Chantal Giezen; cgiezen@reinaerde.nl.

Landelijke E-health week
Deze ontwikkelbijeenkomst vindt plaats in de landelijke e-healthweek die van 20 tot en met 26 januari 2018 plaatsvindt. Dit is een week waarin het ministerie van VWS en ECP (Platform voor de InformatieSamenleving) aandacht vragen voor e-health. Zij doen dit om de kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg te vergroten. Meer over deze week vind hier: https://ehealthweek.net/ Op deze website staat een groot aantal activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Ook de informatiebijeenkomst van Reinaerde, Vitras en ROC Midden Nederland is er terug te vinden.

« Terug naar overzicht