Zoeken Contact Menu

Vrienden van De Berk en De Schaapskooi willen uw stem

Vrienden van De Berk en De Schaapskooi willen uw stem

maandag 9 januari 2017

Stem op Reinaerde De Schaapskooi of Vrienden van De Berk en help ze vooruit. Hoe meer stemmen, hoe beter en hoe hoger de kans op die donatie van € 5.000, - van het ING Nederland fonds. Iedereen kan stemmen t/m 30 januari. De donatie wil De Schaapskooi gebruiken voor een nieuwe hooimijt. Vrienden van De Berk wil nieuwe apparatuur kopen voor kinderdagcentrum De Berk. Ga naar www.helpnederlandvooruit.nl en stem!

De Schaapskooi en Vrienden van De Berk (www.vriendenvandeberk.nl) zijn door ING geselecteerd voor Help Nederland Vooruit.

Op de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl kunt u op Reinaerde zoeken of klikken op de kaart van Nederland (52 regio’s). Per regio zijn er vijf stichtingen geselecteerd. De Schaapskooi en Vrienden van De Berk vallen binnen de regio Zeist. U stemt met uw e-mailadres. Bevestig uw stem via de e-mail die u krijgt. Op 18 februari wordt de uitslag bekend gemaakt.

Help Nederland vooruit is een initiatief van het ING Nederland fonds. Het fonds heeft als missie om burgers en organisaties die het initiatief nemen om Nederland sterker te maken vooruit te helpen. Mensen maken de maatschappij. Met deze campagne wil het ING Nederland fonds lokale verenigingen, stichtingen en goede doelen een steuntje in de rug geven. 

Meer weten? Kijk op www.helpnederlandvooruit.nl.

« Terug naar overzicht