Zoeken Contact Menu

Stefan Poelman koninklijk onderscheiden

Stefan Poelman koninklijk onderscheiden

vrijdag 26 april 2019

Voor zijn jarenlange vrijwillige (bestuurs)werk in Odijk is Stefan Poelman, manager bij Reinaerde, vandaag koninklijk onderscheiden. Hij is in het gemeentehuis in Odijk benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau en kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Van Bennekom van gemeente Bunnik. “U heeft uw sporen verdiend in de samenleving”, zei de burgemeester.

Voor de samenleving

Stefan zet zich al jaren met grote betrokkenheid in voor de samenleving. Zo was hij gedreven voorzitter van het bestuur van de St. Nicolaasschool, droeg bij aan de fondsenwerving voor de school en vrienden van het dorp Odijk, was voorzitter van het oranjecomité Odijk, secretaris van de stichting Algemene Begraafplaats, maar ook voorzitter van het bestuur van scholengemeenschap De Breul in Zeist en hij is voorzitter van Museum Dorestad in Wijk bij Duurstede.

Ontmoetingen

Regiomanager Margreet van Ommering: “We zijn trots op Stefan. Hij brengt ontmoetingen tussen mensen op gang. Hij is een echte netwerker bij wie werk en vrije tijd in elkaar overvloeien. Bij Reinaerde is hij vol passie en met grote deskundigheid actief. Zijn belangrijkste drijfveer is mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen in het vinden en uitvoeren van zinvol werk, waardoor zij hun rol in de samenleving kunnen innemen. Hij heeft de eervolle onderscheiding verdiend.”

 

« Terug naar overzicht