Zoeken Contact Menu

Start bouw Prins Hendrikstraat in Woudenberg

Start bouw Prins Hendrikstraat in Woudenberg

maandag 9 april 2018

Met de toekomstige bewoners en medewerkers van Reinaerde is op vrijdag 6 april de start van de bouwwerkzaamheden aan de Prins Hendrikstraat 3 gevierd. Astrid Kuiter is één van de toekomstige bewoners. Samen met begeleider Patricia Tesselhoff gaf Astrid het symbolische startsein voor de bouw.

Veel toekomstige bewoners waren met de begeleiders naar het bouwterrein gekomen om een klein feestje te vieren. Op de locatie realiseert Reinaerde twaalf studio's en twaalf appartementen. Vallei Wonen gaat er zes kleine, grondgebonden sociale huurwoningen bouwen. Daarnaast is rekening gehouden met de ontwikkeling van een speelmogelijkheid voor de buurt.

Inmiddels is een start gemaakt met het graven van de bouwput. Vanaf volgende week wordt gestart met aanbrengen van de paalfundering voor het woongebouw van Reinaerde. Om de overlast voor de buurt zo klein mogelijk te houden, wordt hiervoor geboord en niet geheid. Er zal wel enige overlast zijn door de aan- en afvoer van materiaal en materieel.

Na de zomervakantie wordt ook de bouw van de nieuwe woningen van Vallei Wonen gestart. Dan wordt er met omwonenden en toekomstige bewoners een groter, gezamenlijk feest gevierd.

« Terug naar overzicht