Zoeken Contact Menu

Sponsoractie Team Karlijn voor kinderdagcentrum De Berk in Zeist

Sponsoractie Team Karlijn voor kinderdagcentrum De Berk in Zeist

vrijdag 6 januari 2017

Iedereen kent het wel. Je hoort een mooi muzieknummer en het roept meteen iets bij je op. Een intens rustig nummer wat een mooie herinnering naar boven brengt. Of juist een druk nummer waarbij je direct begint te dansen. Muziek is emotie en daarmee een krachtig middel.

Voor kinderen met een verstandelijke beperking geldt deze emotie ook. De emotie wordt vaak expressiever en meer primair getoond. Het brengt rust als dat nodig is of juist energie. De kracht van muziek heeft bij deze doelgroep een nog grotere impact.

Nu zijn we bezig met een sponsoractie ten behoeve van Kinderdagcentrum De Berk van Reinaerde. Op De Berk is in december 2015 asbest geconstateerd. Dus, hup naar een andere locatie en De Berk saneren. Dat is prima gelukt. Sinds 4 juli is De Berk weer open. Alle spulletjes staan weer op hun plek. Echter, de oude TV met beeldbuis en de radio met CD zijn ook gebleven. En dat willen we gaan vervangen door nieuwe, moderne apparatuur waar de kinderen van De Berk nog meer van gaan genieten en ontdekken.

Voor deze sponsoractie hebben we een speciale internetsite gemaakt: www.teamkarlijn.nl Hierop staat alle informatie over de sponsoractie. Om deze sponsoractie te steunen zijn er verschillende mogelijkheden:

  1. Door bedrijven: Als bedrijf een sponsorbijdrage van € 500,00 leveren. Hiervoor komt het bedrijfslogo op het Team-shirt.

  2. Als deelnemer: Een persoonlijke bijdrage van € 75,00. Dit is inclusief deelname en een Team-shirt. 

  3. Door een donatie: Elke donatie is meer dan welkom en draagt bij aan het realiseren van ons doel.

    Bijdragen kunnen worden  overgemaakt op rekeningnummer NL18 RABO 0395 2788 05 t.n.v. Stichting Vrienden van de Berk onder vermelding van Sponsoractie Team Karlijn.

    Blijf op de hoogte van de sponsoractie #TeamKarlijn via:

« Terug naar overzicht