Zoeken Contact Menu

Sfeervolle lentemarkt op Fort Werk aan de Korte Uitweg

Sfeervolle lentemarkt op Fort Werk aan de Korte Uitweg

maandag 1 mei 2017

Tijdens de sfeervolle lentemarkt zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur zijn er op Fort Werk aan de Korte Uitweg allerlei kraampjes met leuke en lekkere producten. Ook zijn er workshops voor een kleine prijs waaraan u kunt deelnemen. U kunt zich ter plekke opgeven.

Er is bijvoorbeeld een workshop met bugs. In deze workshop krijgt u informatie over insecten en u leert hoe u deze tot lekkere hapjes kunt verwerken. Deze workshop is om 12.30 uur en 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. Verder zijn er doorlopend korte workshops, zoals een workshop titaan schilderen, een workshop met bloemen, een workshop wafels bakken/versieren en een workshop cupcakes versieren voor de kinderen.

Ook zijn er op de lentemarkt heerlijke proeverijen van wijn en kaas. Deze producten kunt u ter plekke kopen en er thuis verder van genieten. Er zijn diverse gezellige kraampjes, waar u allerlei producten kunt kopen. Bijvoorbeeld houten decoratieve borden met teksten, houten tuindecoraties of een nieuwe collectie babykleding in frisse lentetinten. Verder is er verkoop van bollen en planten, lekkere taarten, vergeten groenten, honing en allerlei streekproducten.

Organisatie De Groene Koepel is op deze dag eveneens aanwezig en hun medewerkers kunnen u alles vertellen over kamperen op natuur- kampeerterreinen. Ontdekt u deze vorm van kamperen ook eens! U zult ervaren dat u helemaal los komt van de hectiek van alledag. De Bokkenbunker is er met informatie over geitjes. Er zijn ook geitjes om te aaien. Leuk voor de kinderen! De kinderen kunnen verder boven een vuurkorf een broodje bakken, terwijl er een spannend verhaal wordt voorgelezen.

U komt toch ook? Neem gezellig uw familie, vrienden of kennissen mee!
De lentemarkt is op 13 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur.
U kunt voor verdere informatie terecht bij Leonie Dingemans ldingemans@reinaerde.nl

Adres:
Fort Werk aan de Korte Uitweg
Lange Uitweg 42A
3999 WL Tull en’t Waal
www.fortwku.nl
Telefoonnummer: 030 634 21 99
 

« Terug naar overzicht