Zoeken Contact Menu

Rode loper bij opening Arbeidscentrum Veenendaal

Rode loper bij opening Arbeidscentrum Veenendaal

vrijdag 30 juni 2017

Rode loper, veel gasten, muziek van de G- Band, hapjes van de Bombardon. Donderdag 29 juni is het Arbeidscentrum Veenendaal feestelijk heropend.

Sinds mei 2016 werken in het Arbeidscentrum mensen met een beperking en mensen met een psychiatrische achtergrond samen in een pand. In de fietsenwerkplaats, houtwerkplaats, inpakafdeling, ICT – project, dienstverlening, of in de wijk. Zoals het Veenendaal schoon project, of ouderen helpen bij de Engelenburgh. Werk wat er toe doet, focus op talent en met plezier. ’s Middags was er een bijeenkomst voor stakeholders. Na een lezing over  de visie van positieve gezondheid, en de met het vernieuwde arbeidscentrum, gingen we met elkaar in gesprek over ontwikkelingen in de zorg. Hoe gaan we hiermee om, wat vraagt het van jou, en wat brengt het jou om aan het werk te zijn in het arbeidscentrum?

Hierna was het feest op het Plein, onder leiding van bekende Veenendaler Jaap Pilon. Cliënten en deelnemers van de verschillende groepen liepen over de rode loper. Met een fiets, de administratie, computer, deel van een bijenkast, of het mooie verhaal van de dienstverlening.

Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal geeft graag wat terug aan Veenendaal. Jaap Pilon nam een bankje in ontvangst, wat in overleg met de gemeente wordt geplaatst op een plek in Veenendaal. Een praatbankje, om te verbinden en te ontmoeten. Dank aan iedereen die deze mooie middag mogelijk heeft gemaakt.

Meer weten? Kijk naar onderstaand filmpje over het Arbeidscentrum.

« Terug naar overzicht