Zoeken Contact Menu

Reinaerde zet zorg- en dienstverlening aan kinderen en ouders KidzTower voort

Reinaerde zet zorg- en dienstverlening aan kinderen en ouders KidzTower voort

donderdag 4 april 2019

Anne-Jolan Zuiderman (66), directeur bestuurder van KidzTower, heeft aan Reinaerde gevraagd het kinderdagcentrum en buitenschoolse opvang voort te zetten. "Het is een passend moment in mijn leven om mijn werk over te dragen en de bedrijfsvoering op een hoger niveau te laten komen. Ik heb Reinaerde benaderd omdat zij veel ervaring heeft met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Daarnaast spreekt de visie van Reinaerde mij aan: het accent ligt op mensen zelf, op hun veerkracht en wat hun leven betekenisvol maakt.”

Regiomanager Jacques Visser van Reinaerde: ‘’Reinaerde neemt zijn verantwoordelijkheid in de regio om de zorg- en dienstverlening aan de kinderen en hun netwerk te continueren. In de provincie Utrecht hebben wij 7 kinderdagcentra. Met onze kennis en ervaring verwachten wij de dienstverlening aan de kinderen van KidzTower te kunnen professionaliseren. De gemeente Nieuwegein en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zijn van ons voorgenomen besluit op de hoogte en hebben vertrouwen in onze aanpak.”
Reinaerde gaat graag verder met de huidige medewerkers op dezelfde plek. Zo blijven kinderen en ouders de vertrouwde gezichten zien op de voor hen vertrouwde plek: Meerwal 1-7 in Nieuwegein

« Terug naar overzicht