Zoeken Contact Menu

Reinaerde maakt zich sterk voor innovatie

Reinaerde maakt zich sterk voor innovatie

donderdag 7 september 2017

De zorg verandert fundamenteel. De cliënt versterkt zijn positie, de invulling van werk wijzigt en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan. De invloed van technologie speelt daarin een belangrijke rol. Ons tijdig aanpassen aan deze veranderingen vraagt innovatiekracht. Wij zien dit ook en daarom hebben wij het initiatief genomen voor het organiseren van de Week van de innovatie (22 t/m 29 september). Hierin delen we met elkaar op speelse wijze ontwikkelingen, inzichten en inspiratie.

Medewerkers, cliënten, hun familie en vrijwilligers kunnen in deze week kennismaken met allerlei ontwikkelingen, ideeën en praktische voorbeelden op het gebied van innovatie. Er zijn zeven dagen met elke dag een ander thema en activiteiten. Van een masterlezing van innovator Ruud Veltenaar tot de innovatiebus met technische snufjes. En een leerzaam Webinar over het succesvol innoveren tot workshops door medewerkers van bol.com.

We zijn interactief en brengen niet alleen informatie maar halen ook vraagstukken op waar innovatie een oplossing kan bieden.

« Terug naar overzicht