Zoeken Contact Menu

Parkeren kantoor Europalaan gewijzigd

Parkeren kantoor Europalaan gewijzigd

woensdag 4 oktober 2017

Rond het kantoor van Reinaerde aan de Europalaan is de afgelopen tijd een en ander veranderd. In de leegstaande panden zijn nieuwe bedrijven en woningen gekomen. Daardoor is het parkeren voor bezoekers van Reinaerde gewijzigd.

Bezoekers en leveranciers van Reinaerde kunnen parkeren bij parkeerplaats noord (C). Deze parkeerplaatst bevindt zich voorbij gebouw 200. De beveiliging geeft bezoekers via de intercom bij autopoort C toegang. Is dit parkeerterrein vol? Dan kunnen bezoekers buiten het terrein of bij het Transferium Westraven (onderaan de afslag van de A12) parkeren. Bij het transferium is een combikaartje voor parkeren en sneltram te koop. Het kantoor van Reinaerde aan de Europalaan is vanaf transferium Westraven één halte reizen.

De autopoort in het midden, recht tegenover de ingang van het kantoor van Reinaerde, wordt omgebouwd tot toegang voor voetgangers, fietsers en motoren. Deze is dus niet meer te gebruiken voor automobilisten. 

Laadstations
Voor elektrische auto's heeft Reinaerde laadstations. Deze zijn te bereiken via autopoort A. Deze poort geeft toegang tot parkeerplaats midden waar de laadstations zich bevinden.  

Parkeren Europalaan

« Terug naar overzicht