Zoeken Contact Menu

Onderzoek naar belangrijke thema's

Onderzoek naar belangrijke thema's

woensdag 4 april 2018

De komende jaren besteedt Reinaerde extra aandacht aan de thema’s die jullie (cliënten, familie en vertegenwoordigers) belangrijk vinden. Waar wil je meer over weten? Wat vind jij een belangrijk onderwerp? We gaan dat samen met verschillende universiteiten en hogescholen onderzoeken. Jullie input daarbij hebben we daarbij hard nodig.

Bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van cliënten. Dat is de belangrijkste taak van medewerkers van Reinaerde. Ze doen dat onder meer door goede ondersteuning te bieden en door de juiste behandelmethoden te gebruiken.

Eigen regie en keuzes
Onderzoek leidt tot nieuwe inzichten die kunnen helpen bij de ondersteuning. Door onderzoek kan de cliënt meer zelf doen, de regie over zijn of haar eigen leven pakken en goede keuzes maken. Door onderzoek kan Reinaerde toetsen of medewerkers ook écht het goede doen en de juiste keuzes maken, zodat de kwaliteit van jouw bestaan verbetert. Want we kunnen wel denken en zeggen dat we het goede doen, maar wie controleert dat?

Online meedoen
Om erachter te komen wat er leeft bij cliënten, hun familie en vertegenwoordigers, hebben jullie onlangs een brief ontvangen met de vraag om het meest belangrijke onderwerp aan Reinaerde door te geven. Dat kan via de mail, per brief maar ook online. Wil je online meedoen? Als je hier klikt, kom je op een formulier terecht. Daar kun je aangeven welk onderwerp je graag verder onderzocht wilt zien. Dat onderwerp mag over alles gaan: van werk en dagbesteding tot bejegening en wonen. Als jij het maar belangrijk vindt. Stuur je antwoord vóór 20 april in. Online deelname is anoniem. 

Vragen?
Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van het verloop van het onderzoek. Vragen over het onderzoek kun je stellen aan Karen Schipper, onderzoeker en gezondheidszorgpsycholoog bij Reinaerde: kschipper@reinaerde.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« Terug naar overzicht