Zoeken Contact Menu

Nieuwe BSO in Zeist dichtbij school

Nieuwe BSO in Zeist dichtbij school

woensdag 27 juni 2018

De kinderen uit het speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Zeist hebben nu een buitenschoolse opvang (BSO) van Reinaerde om de hoek. Dat vinden ze leuk, riepen ze samen bij de opening op 21 juni. Een van de kinderen, Helene, en wethouder Marcel Fluitman knipten samen het lint door voor de opening.

Op de mooie plek met grote veilige speeltuin kunnen de kinderen na school en tijdens vakanties terecht, zei manager José ter Morsche. Eerder werden de kinderen met een bus naar kinderdagcentrum De Berk gebracht. De nieuwe BSO is naast de speciaal-onderwijsschool Meerklank aan de Van Renesselaan 30A-1 en is vier dagen in de week geopend.

Het sfeervolle gebouw waar de BSO zich in bevindt, is via de gemeente Zeist mooi gerenoveerd door aannemersbedrijf Van Zoelen. José bedankte onder meer de heer Van de Berg die dat verzorgde en oud-wethouder Varkevisser die zich ervoor heeft ingezet, waarna de ongeveer twintig kinderen zich weer stortten op het springkussen of een ijsje aten.

Meer informatie: /locatiedetail.aspx?id=473

 Verkleind Reinaerde Opening BSO Poemas 180621M1B 9214 Mel Boas Zeist

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht