Zoeken Contact Menu

Medewerkers bol.com zetten zich in bij Reinaerde

Medewerkers bol.com zetten zich in bij Reinaerde

dinsdag 3 oktober 2017

Vrijdag 29 september hebben medewerkers van bol.com zich tijdens hun Impact dag ook ingezet voor Reinaerde. Ze gingen onder andere aan de slag bij Reinaerde Digiteam Woerden, gaven een vlog-workshop aan mensen met een beperking en leerden medewerkers van Reinaerde de fijne kneepjes van social media. In totaal gingen 500 medewerkers van bol.com bij allerlei organisaties aan het werk.

De medewerkers van bol.com gingen bij Reinaerde Digiteam Woerden aan de slag met het verbeteren van de webwinkel van Reinaerde "Eerlijk Cadeau". Wat fantastisch was het om te zien hoe (cliënt)medewerkers van Eerlijk Cadeau hun ervaringen deelden met de deskundigen van bol.com. De kennis en expertise van bol.com die deze dag gedeeld is, gaan de (cliënt)medewerkers van Eerlijk Cadeau verder toepassen in de webwinkel Eerlijk Cadeau. Ben je benieuwd hoe dit er uit gaat zien? Neem dan de aankomende maand regelmatig een kijkje bij Eerlijk Cadeau.

Een aantal mensen met een beperking kreeg tijdens de Impact dag een training vloggen. Ze leerden hoe ze zelf een leuke vlog konden maken. Hopelijk zijn er binnenkort veel vlogs te bekijken.
Bij bol.com speelt social media een belangrijke rol. Ook bij Reinaerde doen we daar steeds meer mee. Er zijn inmiddels meer dan 50 Facebookpagina's. Dat bevordert de lokale zichtbaarheid en laat laagdrempelig zien wat we doen en wie we zijn. Om nog meer uit social media te halen, gaven drie bol.com medewerkers vrijdag 29 september een social media workshop. De deelnemers werden aan het denken gezet en moesten aan de slag met doelen die ze op social media willen bereiken. Met die doelen kunnen ze met hun collega's aan de slag om nog meer uit social media te gaan halen.

Het Serviceteam van Reinaerde verruilde tijdens de Impactdag hun werkplek bij de Europalaan om voor het hoofdkantoor van bol.com. Een hele andere omgeving. Ze liepen daar stage en deden verschillende klussen.

De Impactdag was zeer geslaagd. Dank aan alle bol.com medewerkers die zich tijdens deze dag hebben ingezet voor Reinaerde en voor andere organisaties.

 

 

« Terug naar overzicht