Zoeken Contact Menu

Maak de droom van de Bruggenbouwers waar!

Maak de droom van de Bruggenbouwers waar!

woensdag 19 juni 2019

Van de een op de andere dag verandert jouw leven. Door hersenletsel staat alles ineens op zijn kop. Wat doet dat met je? De Bruggenbouwers willen dit met een theatervoorstelling laten zien. Om dit te realiseren is jouw hulp nodig. Help de Bruggenbouwers om hun droom waar te maken en steun ze via: https://www.voordekunst.nl/projecten/8985-theatervoorstelling-bruggenbouwers-1


Samen met acteursbureau Kapok werken ze aan een voorstelling over hun leven. Over de lusten en de lasten van hun leven met een aandoening. Hoe gaan zij om met lotgenoten, professionals en de buitenwereld? Welke overwinningen hebben zij geboekt? Welke obstakels zijn overwonnen? Hoe hebben ze geleerd te leven met hun overgebleven mogelijkheden. Er is genoeg voer voor een prachtig, intens en eerlijk theaterstuk.
 
De Bruggenbouwers is een initiatief van mensen met lichamelijke beperking en/of (niet) aangeboren hersenletsel die wonen bij Reinaerde. Reinaerde is een zorgorganisatie in de regio Utrecht. Zij willen door hun verhalen meer aandacht krijgen voor deze specifieke doelgroep en lotgenotencontact verbreden.

« Terug naar overzicht