Zoeken Contact Menu

Kringloop Zeist – Utrechtse Heuvelrug en dagcentrum De Regenboog maken werk van hergebruik

Kringloop Zeist – Utrechtse Heuvelrug en dagcentrum De Regenboog maken werk van hergebruik

vrijdag 24 maart 2017

Bent u uw huis aan het opruimen? Spullen die u niet meer gebruikt staan maar in de weg? Weggooien is zonde, vooral als je er een ander blij mee kunt maken. Maar hoe? Levert u ze gratis in bij de Kringloop bus! De bus staat op woensdag 19 april en 17 mei tussen 10.00 en 12.00 uur bij dagcentrum De Regenboog van Reinaerde in Maarn, Trompplein 2.

De mensen van het dagcentrum nemen de spullen van u in ontvangst. Het kan van alles zijn. Zoals kleding, schoenen, meubels, lampen, huisraad, speelgoed, elektronische apparaten, cd’s, dvd’s, plastic tassen etc. Maar het liefst spullen die nog verkoopbaar zijn zodat anderen er nog iets aan hebben. Door uw spullen in te leveren geeft u spullen een tweede leven. U helpt mensen met een beperking aan passend werk én maakt klanten blij met bijzondere tweedehands spullen. Wanneer u spullen langsbrengt, zorgen de mensen van De Regenboog met liefde voor koffie met een koekje.

Mensen van dagcentrum De Regenboog en Kringloop Zeist – Utrechtse Heuvelrug brengen samen flyers rond in de buurt om bewoners te attenderen op de Kringloop bus.

« Terug naar overzicht