Zoeken Contact Menu

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Jorgo

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Jorgo

donderdag 27 april 2017

Jorgo Schoute heeft uit handen van burgemeester Kolff van Veenendaal een Koninklijke onderscheiding ontvangen tijdens de lintjesregen op 26 april. Jorgo kreeg zijn onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij diverse zorgorganisaties. Hij verdient deze waardering. Uiteraard zijn we erg trots op hem!

In dit filmpje is te zien waarom Jorgo het lintje heeft verdiend.

"Al meer dan 30 jaar doet Jorgo vijf dagen per week allerlei hand-en spandiensten voor anderen", zegt Jan Vermeer, jobcoach bij Reinaerde. Want mensen helpen vindt Jorgo geweldig. Iedereen kan iets betekenen voor een ander, ook als je een beperking hebt. Jorgo is een voorbeeld voor anderen. Met veel inzet, zorg en plezier verricht hij activiteiten bij Charim zorgcentrum de Meent in Veenendaal en bij Opella het Baken in Bennekom. Beide organisaties zijn erg blij met hem en hebben hem voorgedragen voor de onderscheiding. Hij verdient deze waardering.

Lintjesregen
De dag voorafgaand aan Koningsdag, vindt de jaarlijkse Lintjesregen plaats. Op deze dag ontvangen meerdere mensen een Koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere activiteiten voor de maatschappij.

« Terug naar overzicht