Zoeken Contact Menu

Jongeren van Social Cleaning Company zemen ramen bij Reinaerde

Jongeren van Social Cleaning Company zemen ramen bij Reinaerde

dinsdag 14 augustus 2018

Bedrijven kunnen bij Reinaerde invulling geven aan ‘social return’ door producten of diensten af te nemen bij en van Reinaerde. Daardoor kunnen mensen bij Reinaerde meedoen in de maatschappij en zich ontwikkelen. We kopen ook zelf diensten in. En dit willen we natuurlijk ook maatschappelijk verantwoord doen. Op die manier hebben glas en gevelreinigingsbedrijf Nelis Company en Reinaerde elkaar gevonden.

Jongeren van Nelis Company zemen sinds kort de ramen van onze woningen. Samen met hun leermeesters (zie foto) kunnen zij zich op die manier ontplooien en worden opgeleid tot reinigingsspecialist. Zij verdienen net als ieder ander een kans.

TRES Reinaerde
Ook bij TRES Reinaerde  krijgen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een (betaalde) baan, vrijwilligersbaan of werkervaringsplek. We begeleiden mensen om hun arbeidsmogelijkheden optimaal te benutten en te ontwikkelen.

Nelis Company is als Social Cleaning Company betrokken bij de ADSU (Aan De Slag in Utrecht), een samenwerking van meerdere Utrechtse (zorg)instellingen, zoals Reinaerde, Lister, UW, Leger des Heils en Wij3.0. 

« Terug naar overzicht