Zoeken Contact Menu

Finalisten communicatieman/vrouw 2019 bekend

Finalisten communicatieman/vrouw 2019 bekend

donderdag 16 mei 2019

Onze collega Adriane van Duivendijk hoorde bij de laatste zes kandidaten die kans maken op de titel communicatievrouw/man 2019. Helaas is ze niet één van de drie finalisten. “Natuurlijk vinden we het jammer dat ze niet bij de laatste drie finalisten zit, maar we zijn erg trots op haar en haar werk. Haar stem over stemmen klinkt nu nog sterker in het hele land. Veel dank aan Adriane namens mensen met een beperking, collega’s, Reinaerde en de hele branche”, aldus bestuurder Ella van Lingen.

Afgelopen week ontmoette de jury alle kandidaten. Na deze gesprekken hebben zij finalisten gekozen. Een van hen gaat er op 20 juni met de titel vandoor.

De verkiezing wordt georganiseerd door Logeion, de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals. Adriane is voorgedragen door een communicatiecollega  omdat ze zich vanuit haar positie bij Reinaerde inzet voor begrijpelijke en toegankelijke verkiezingen.

Dat Adriane bij de laatste zes kandidaten hoorde, is een geweldige eer natuurlijk en een beloning voor haar inspanningen en inzet. We wensen finalisten Arnold Drijver (HEMA), Annette Reijersen van Buuren (Stichting CPNB) en Bart Scholten (a.i. Gemeente Zaanstad) veel succes.

Klik hier voor het bericht van Logeion waarin ze de finalisten bekend maken.

« Terug naar overzicht