Zoeken Contact Menu

Doemee0318 helpt ouderen door doen van werkzaamheden

Doemee0318 helpt ouderen door doen van werkzaamheden

dinsdag 21 maart 2017

Mensen van Doemee0318 helpen de bewoners van De Engelenburgh van Zorggroep Charim bij allerlei werkzaamheden. Sinds kort brengen zij de bewoners bijvoorbeeld naar het restaurant en halen hen op. Of ze brengen de maaltijden als de bewoners in hun appartement eten. Ook maken zij rolstoelen en rollators schoon. Als het iedereen goed bevalt, zijn er in de toekomst vast nog meer werkzaamheden te doen voor de bewoners.

Om te zorgen dat ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen, heeft de gemeente Veenendaal Doemee0318 gevraagd deze groep te helpen met allerlei werkzaamheden. Het doen van klusjes voor ouderen in De Engelenburgh draagt hier zeker aan bij. Het werk leidt ook tot mooie ontmoetingen tussen ouderen en mensen van DoeMee0318.

De professionele medewerkers van Doemee0318 begeleiden de mensen bij hun werk. DoeMee0318 heeft altijd plek voor nieuwe mensen. Heeft u een Wmo of Wlz-indicatie en wilt u graag bij De Engelenburg werken? Neemt u dan contact op via info@doemee0318.nl.
Doemee0318 is een innovatief samenwerkingsverband van IW4, Philadelphia, Reinaerde, Zideris en Boogh. Mensen kunnen hier terecht voor dagbesteding of om werk te doen dat een bijdrage levert aan de samenleving.

« Terug naar overzicht