Zoeken Contact Menu

Anne Faber in Zeewolde gevonden

Anne Faber in Zeewolde gevonden

vrijdag 13 oktober 2017

Donderdag is het lichaam van Anne Faber in Zeewolde gevonden. Dit is voor haar dierbaren een onwerkelijk en intens verdrietig bericht. We zijn met onze gedachten bij alle mensen die haar nu moeten missen en wensen hen veel kracht toe in deze ongelooflijk verdrietige tijd.

De vermissing van Anne Faber heeft het dorp Den Dolder en onze samenleving aangegrepen. Familieleden van cliënten die op Reinaerde Dennendal wonen en werken hebben aangegeven dat ze zich zorgen maken over de veiligheid rondom de Forensische Psychiatrische Afdeling van Aventurijn.

De gemeente Zeist en wij nemen deze zorg serieus. De burgemeester is woensdagmiddag al samengekomen met een aantal sleutelfiguren uit de Dolderse samenleving, waar inwoners hun emoties en zorgen open hebben kunnen uiten. Namens cliënten, familie en medewerkers van Reinaerde was Andreas Trauernicht, regiomanager Zeist, bij deze bijeenkomst: “Het was goed om samen te zijn en onze zorgen rondom de leefbaarheid te delen. Wij willen hier sterker uitkomen, samen wonen en werken in een veilig dorp”.

Nazorg

Het politieonderzoek naar de vermissing van Anne Faber in Den Dolder heeft veel impact gehad. Het raakt zowel cliënten, familie als medewerkers persoonlijk.

Mochten cliënten (of familieleden) de behoefte hebben om met iemand te praten, dan is onze geestelijk verzorger beschikbaar. Als u behoefte heeft aan een gesprek, dan kunt u de begeleider C of de manager benaderen.

« Terug naar overzicht