HomeZet Reinaerde op je lijstje rond de feestdagen
thumb

Zet Reinaerde op je lijstje rond de feestdagen

Zichtbaar en gastvrij maken verschillende dagbestedingsplekken deel uit van de buurt en omgeving. Kom jij ook langs bij al die gezelligheid?

Er zijn leuke dingen te doen waar jij van harte welkom bent. Zo zijn we onderdeel van de buurt en de omgeving. Vanaf nu tot en met Kerst zijn er weer leuke activiteiten gepland. Hieronder vind je waar je wordt verwelkomd in stijl en wordt getrakteerd op huisgemaakte lekkernijen, zelfgemaakte producten, muziek of een tentoonstelling. Nodig ook je vrienden en familie uit en beleef samen de sfeer van de winter en de feestdagen. Lees verder.

Waar kun je bijvoorbeeld naartoe?

Op zoek naar unieke Sinterklaas- en Kerstcadeaus? Kom gezellig naar de Sinter/ Kerstmarkt bij Reinaerde De Werkspecht in Maarssenbroek op woensdag22 november, tussen 10.00 en 15.00 uur. Ontdek prachtige schouderspuugdoeken, schattige babymutsen, bijtringen met tut, lekkere vogelsnacks, en sprankelende kerstaccessoires voor in én naast de boom! Of iets lekkers uit de bakkerij of een eigengemaakte pot jam. En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Grijp je kans! We houden ter plekke sollicitatiegesprekken. Wie weet loop jij weg met niet alleen geweldige cadeaus maar ook met een gloednieuwe baan.

Bij Vechtclub XL op de Europalaan 2B in Utrecht staat op zondag 26 november Wijde Doelen van Reinaerde met een kraam op Winter Winkelen. Het is een feestelijke kunst- en ambachtsmarkt waar je ook lekker kunt eten, en alles is natuurlijk zeer betaalbaar.

In het Domcafé in de Domkerk in Utrecht is nog tot 7 december de solotentoonstelling van Ruth van der Neut te zien van Wijde Doelen, met prachtige tekeningen met religieuze thema’s. Zie www.domkerk.nl.

Op zaterdag 9 december van 11.00 – 16.00 uur vindt bij Fort WKU van Reinaerde aan de Lange Uitweg 42a in Tull en t’ Waal de jaarlijkse Kerstmarkt plaats. Zowel binnen als buiten zijn er kraampjes met leuke spullen en lekker eten. Er zijn onder andere een poffertjeskraam, chocomel, glühwein, leuke vintage producten en nog vele andere mooie spullen. Ook kun je een kerstboom scoren! Kom je langs? Er is een pendeldienst naar de Honswijkerplas.

Woensdag 13 decembervan 10.00 tot 16.00 uur is De Werkspecht te vinden bij de Kerstmarktvan Alporti in Hilversum. Deze is bij gebouw Rubina aan de van Genthlaan 2A in Hilversum.

Vrijdag 15 december van 14.00 - 18.30 uur is er een Streekmarkt bij Reinaerde De Schaapskooi in Bilthoven. Op deze Streekmarkt staat lokaal geproduceerd, gezond en milieuvriendelijk voedsel centraal. Maar je koopt hier niet alleen lekker voedsel. Je koopt hier ook duurzame producten met een transparant, goed verhaal. K’ZZ Voice zingt net als vorig jaar hartverwarmende liedjes. Passend bij de winter en alvast een beetje in kerstsfeer.

Vrijdag 15 december van 14.00 tot 18.00 uur is er een Kerstmarkt bij Reinaerde Dennendal in Den Dolder met oliebollen en muziek. Maar liefst 20 kramen zijn gevuld door bewoners en verschillende dagbestedingslocaties. Op deze kerstmarkt kun je terecht voor de leukste kerstkaarten en cadeautjes onder de kerstboom. Of haal een lekkere oliebol en luister naar de sfeervolle muziek. Het belooft een middag vol sfeer en gezelligheid te worden.

Op zaterdag16 december, van 17.00 tot 19.00 uur, nodigen we je uit voor een avond vol gezelligheid en warmte tijdens het Winterfeest bij Reinaerde De Heygraeff in Woudenberg. Geniet van live muziek, volg de betoverende lichtjesroute op het terrein (begint bij de kantine) en neem een kijkje bij onze kraampjes waar prachtige kerstproducten en -decoraties worden verkocht! Er zijn ook knutselactiviteiten waar je aan kunt deelnemen. En de heerlijke maaltijdsoep met broodjes voor een kleine prijs maken de winterse avond compleet.

Bij Restaurant de Hoge Weide in Utrecht is er rond de feestdagen weer ruimte om lunches/borrels/diners te verzorgen voor onze collega’s van Reinaerde. Hoe leuk is het om een keer te dineren of misschien de kerstborrel bij de Hoge Weide te organiseren?

Je kunt altijd online leuke cadeaus bestellen op www.eerlijkcadeau.nl , de webshop van Reinaerde. Kijk bijvoorbeeld bij feestdagen en Kerst. Doe het wel op tijd!

In het Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40 in Utrechtexposeren van 1 december 2023 t/m 31 mei 2024 diverse kunstenaars van Wijde Doelen, met buitengewoon mooie tekeningen en grafiek.