HomeVrienden van Landgoed Dennendal
thumb

Koninklijke start voor stichting Vrienden van Landgoed Dennendal

Stichting organiseert leuke acties voor de bewoners

Op Koningsdag ontvingen de woningen op Dennendal dozen vol feestelijke cupcakes. Een eerste actie van een kersverse stichting die speciaal is opgericht om voor de bewoners leuke activiteiten te organiseren.

“De verzorging is prima in orde maar we zien dat er de afgelopen tijd geen tijd en geld meer is voor de leuke extraatjes. Wij willen zorgen voor de kers op de taart.” vertelt Bas Jonker. Hij is de initiatiefnemer van de stichting en ook voorzitter van de cliëntenraad van Reinaerde en vader van Alexander.
Deze eerste actie is letterlijk een “lekkermakertje” voor wat er verder nog komen gaat. De bedoeling is om in overleg met de begeleiding regelmatig leuke activiteiten te organiseren.
We hebben al ideeën maar we horen ook graag suggesties van bewoners, begeleiders en familie. Daarnaast zijn we druk bezig met het binnenhalen van geld om alles te kunnen betalen. Donaties en giften zijn dus van harte welkom. Wij garanderen dat alles ten goede komt van de bewoners!"

Mail ideeën en suggesties, tips en opmerkingen naar info@vvld.nl.
Doneren? Dit is onze bankrekening: NL94TRIO 0320 1522 78 t.n.v. Stichting Vrienden van Landgoed Dennendal. Wil je structureel (dus bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks een vast bedrag) bijdragen, mail ons dan (info@vvld.nl) of bel met Bas Jonker, 06- 29 49 78 32.