HomeSportieve week bij Reinaerde: Volleybaltoernooi en Obstacle Run
thumb

Sportieve week bij Reinaerde: Volleybaltoernooi en Obstacle Run

Modder, zweet en tranen van het lachen; afgelopen week stond in het teken van sport en gezelligheid voor veel cliënten en collega’s. Het Reinaerde Volleybaltoernooi en de Down Under Obstacle Run in Nieuwegein zorgden voor een week vol actie, teamwork en vooral veel plezier.

Reinaerde Volleybaltoernooi 2024

Op donderdag 23 mei deden in totaal maar liefst 33 teams mee aan het jaarlijkse volleybaltoernooi, waar de strijd om de felbegeerde bekers hevig was. Het was de 22steeditie van het toernooi, dat plaatsvond in sportcentrum Hoenderdaal in Driebergen.Bekijk hier alle foto’s van het Volleybaltoernooi.

Down Under Obstacle Run

Op zaterdag 25 mei trotseerden twaalf teams het 3,2 kilometerlange parcours van de Down Under Obstacle Run in Nieuwegein. Dat begeleiders en cliënten samen élke hindernis aankunnen, bewijzen de teams van o.a. locaties VIC, Marrokkodreef, Kapelweg, Dennendalweg, Bomenhof, Bogen, New limits en Pratumplaats maar weer. Vol moed en vertrouwen baanden zij zich een weg door alle modder en viezigheid. Daar is absoluut lef voor nodig!

Trots

Een groot applaus voor deze strijders en vooral voor de begeleiders die dit mogelijk maakten! En uiteraard ook voor alle fanatieke volleyballers, met in het bijzonder de top 3 die de felbegeerde bekers mee naar huis namen: Vakgroep PMT (1), Steunpuntenpakkers (2) en Zure Appels (3). Wij hebben nu al zin in volgend jaar!