HomeReinaerde gaat van start met ABCDate
thumb

Reinaerde gaat van start met ABCDate

Op zoek naar vriendschap, maatje of relatie

Binnenkort kunnen cliënten die bij Reinaerde wonen nieuwe mensen ontmoeten via de contactbemiddelingswebsite ABCDate.nl. Zo vergroten we de kans op vriendschap, geluk en liefde voor cliënten!

Wat is ABCDate?

ABCDate is een veilige landelijke contactbemiddelingswebsite en app voor mensen met een verstandelijke beperking die 18 jaar of ouder zijn. ABCDate is alleen te gebruiken door cliënten van zorgorganisaties die bij ABCDate zijn aangesloten. Op www.abcdate.nl/zorgkaart vind je alle aangesloten zorgorganisaties.

Op ABCDate kunnen cliënten op zoek naar een vriendschap, maatje of relatie. Cliënten kunnen op ABCDate zo zelfstandig mogelijk profielen van andere deelnemers bekijken, chatten, een Prikbordbericht plaatsen en zich aanmelden via de Kalender voor online ABCDate avonden. Tijdens online ABCDate avonden via Zoom kunnen deelnemers elkaar beter leren kennen. Twee ABCDate Contact Coaches ondersteunen tijdens deze avond en organiseren leuke spelvormen die passen bij het thema van de avond. Indien mogelijk worden er ook weer fysieke ABCDate avonden georganiseerd.

Wanneer gaat ABCDate van start?

Op dinsdag 7 september om 10.00 uur en donderdag 16 september om 13.00 uur organiseert ABCDate een online begeleidersbijeenkomst via Zoom voor begeleiders, ouders en familieleden. Tijdens deze online begeleidersbijeenkomst legt een medewerker van ABCDate het aanmeldproces, de website en methode uit en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Na de begeleidersbijeenkomst kunnen begeleiders cliënten aanmelden voor ABCDate. Wil je je aanmelden voor de online begeleidersbijeenkomst? Geef je dan op via abcdate@reinaerde.nl.