HomeReinaerde banenfestival
thumb

Reinaerde Banenfestival

Ben je erbij?

Op woensdag 27 september van 11.00 tot 15.30 uur vindt het Reinaerde Banenfestival plaats op Dennendal in Den Dolder. Met het festival willen we zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren, motiveren en inspireren. Het draait allemaal om ontdekken, beleven en verbinden!

Voor wie is het festival?

Iedereen die op zoek is naar werk, mensen met een uitkering, (bijna) afgestudeerden, herintreders die weer hun steentje willen bijdragen en mensen die ontevreden zijn in hun huidige baan en op zoek zijn naar iets nieuws, ongeacht leeftijd, is van harte welkom!

Wat biedt het festival?

Tijdens het Reinaerde Banenfestival krijgen deelnemers de kans om in een festivalsetting te ontdekken wat Reinaerde te bieden heeft op het gebied van werken én leren. Door workshops en andere leuke activiteiten die perfect aansluiten bij onze zorg.

Het is ook een unieke kans om alvast kennis te maken met de bewoners van Dennendal! Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een woning bezoeken, deelnemen aan een rondleiding op het terrein of hun creativiteit laten zien tijdens de Legomasters-activiteit.

Proef de zorg:

Voor degenen die willen ontdekken of werken in Reinaerde bij hen past, biedt het banenfestival de kans om een voorproefje te krijgen van het zorgberoep. Er zijn diverse workshops, foodtrucks, paardrijden en zelfs een spannende speurtocht!

Verspreid het woord!

Ken jij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg? Verspreid het nieuws over dit inspirerende evenement! Het Reinaerde Banenfestival biedt een unieke gelegenheid om te ontdekken, beleven en verbinden.

Voor bezoekers aan het banenfestival volgt uiteraard snel meer, zoals het programma.