HomeReinaerde Banenfestival over 1 dag
thumb

Aftellen!

27 september is het Reinaerde banenfestival

Woensdag 27 september

🕒 11:00 - 15:30 uur

📍 Dennendal, Den Dolder

Woensdag is het zover, dan vindt van 11.00 tot 15.30 uur het Reinaerde banenfestival plaats bij Dennendal. Het belooft een gezellige, informatieve dag te worden met interessante workshops: methodiek complexe zorg, Haka en weerbaarheidstraining. Met het festival willen we zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren, motiveren en inspireren om bij Reinaerde te komen werken, te leren of vrijwilligerswerk te doen.

Het draait allemaal om ontdekken, beleven en verbinden! Er hebben zich inmiddels al vele belangstellenden aangemeld.

Wat is er te doen?
Bezoekers aan het festival kunnen een kijkje nemen in één van de woningen en een rondleiding krijgen van een bewoner over het terrein van Dennendal. Een cliënt vertelt bezoekers alles over de manege op Dennendal. Ook kunnen bezoekers een maffe foto laten maken met de fotobooth, leuke cadeautjes kopen gemaakt door cliënten, swingen op populaire nummers van DJ Bart, overheerlijke homemade limonade en Latte Macchiato van Menno drinken. En op de informatiemarkt is allerlei informatie te krijgen over onze leertrajecten, passend werk of vrijwilligerswerk en de vacatures bij Reinaerde. Onze recruiters staan klaar om alles te vertellen.

Ben je benieuwd naar ons eerste banenfestival? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op https://reinaerde.zoektmedewerkers.nl/banenfestival