HomeOpen huis Dennendal
thumb

Open Huis Dennendal voor wie wil werken in de zorg

Zoek je een functie in de gehandicaptenzorg? Reinaerde organiseert op woensdagochtend 4 augustus 2021 en op woensdagmiddag 15 september 2021 een Open Huis op Dennendal in Den Dolder om te laten zien hoe het is om hier te werken.

Je bent van harte welkom op één van deze twee dagen als je:

  • Geïnteresseerd bent om wat meer te weten over het werken in de gehandicaptenzorg en hierin ook eventueel een opleiding zou willen volgen
  • Benieuwd bent of het leuk zou zijn om bij ons stage te lopen;
  • Nadenkt over vrijwilligerswerk en dat misschien op ons bosrijke terrein zou willen doen;
  • Al een diploma hebt voor in de zorg en eens wil kijken of Dennendal een goede werkplek voor jou zou kunnen zijn.

Tijdens het Open Huis is het mogelijk om vrijblijvend een praatje te maken met begeleiders die werken op Dennendal op de informatiemarkt. Ook kun je een rondleiding krijgen over Dennendal, waar volop wordt gebouwd. Wij werken aan een mooiere omgeving voor cliënten om te wonen en deel te nemen aan dagbesteding, dit laten we graag aan je zien! Verder is het mogelijk om deel te nemen aan speeddates, waar je in korte tijd meer informatie krijgt.

Info

Wat: Open Huis Reinaerde Dennendal.
Wanneer: Woensdag 4 augustus 2021 van 9.00 tot 13.00 uur óf woensdag 15 september 2021 van 13.00 tot 17.00 uur.
Waar: Dolderseweg 170, 3734 BP Den Dolder (route vanaf ingang aangegeven).

Laat ons weten dat je komt!

Wij vinden het prettig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Zo kunnen wij de cliënten goed voorbereiden, we zijn tenslotte te gast in hun woonomgeving.
Daarom vragen we je om door te geven of je 4 augustus of 15 september wilt komen en met hoeveel personen via: Opendagdennendal@reinaerde.nl