Homeopen dag Natuurkwartier
thumb

Open dag Natuurkwartier

We zetten de deuren open op 9 juni Nieuwegein

Op vrijdag 9 juni aanstaande houden cliënten en begeleiders een Open dag bij het Natuurkwartier Reinaerde. Medewerkers werken er met veel plezier midden in de natuur en in de maatschappij. Op dit moment is er de mogelijkheid voor nieuwe medewerkers om deel te nemen aan de dagbesteding. Tijdens de Open dag geven zij graag een rondleiding en vertellen cliënten je graag meer over het werken bij het Natuurkwartier IJsselstee. Iedereen is welkom tussen 10.30 uur en 12.30 uur, adres: Geinoord 9 Nieuwegein.

De werkzaamheden bij het Natuurkwartier

Je kunt er veel verschillende dingen doen. Je verzorgt en voedt de dieren van de kinderboerderij. En er is natuurlijk tijd om ze te knuffelen. Op dit moment zijn er jonge lammetjes, waar we voor zorgen.

Er is een groengroep. Hier werk je in de (moes)tuin door in de lente te snoeien, in de zomer de verse groenten en kruiden te oogsten en in de herfst met de bladblazer alles schoon te blazen. Bij de crea/klusgroep is er een mooie samenwerking bij Geinoord, waar cliënten de lunch verzorgen voor ouderen. Ook worden er samen spelletjes gedaan en decoratie gemaakt voor feesten en voor de verkoop. Het is een heerlijke rustgevende plek, waar je even al je gedachten achter je kunt laten en met gezellige collega’s iets kunt betekenen voor de dieren, de natuur en de bezoekers.

Wat krijg je te zien deze dag?

Er zijn doorlopend rondleidingen. Je mag helpen met de dieren voeren, kruiden knippen en soep of smores maken. Ook kun je het blote voetenpad lopen. Iedereen die geïnteresseerd is in deze plek is welkom: voor als je wilt werken, dagbesteding wil doen of als je begeleider, familie of verwijzer bent.

Heb je interesse?

Graag horen we of je langs wilt komen. Mail naar Klantadvies; nfrusch@reinaerde.nl. Bellen kan ook: 06 51 988 760. Parkeren bij Jacks Grill House aan het Parkhout 2 in Nieuwegein.