HomeOntdekdezorg week
thumb

Reinaerde doet mee aan Online Ontdekdezorg Week

22 t/m 27 maart

Van 22 t/m 27 maart vindt de online Ontdekdezorg Week plaats. Het doel? Jou enthousiast maken voor werk in de zorg of welzijn. Reinaerde doet natuurlijk hieraan mee. We organiseren een aantal interessante online activiteiten. Zo ben je bijvoorbeeld van harte welkom om een gesprek te voeren met begeleiders van Reinaerde. Daarnaast zijn er verschillende één op één speeddates met onze HR-collega’s en vrijwilligerscoördinator waar je aan mee kunt doen! Een mooie eerste stap in jouw oriëntatie bij Reinaerde en de gehandicaptenzorg.

Werken bij Reinaerde iets voor mij?

Belangstellenden, werkzoekenden, leerlingen, familieleden, buurtbewoners, vrijwilligers; iedereen is welkom! Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van werk bij Reinaerde? Onze HR-collega’s en vrijwilligerscoördinator staan je graag te woord tijdens een online speeddate van 10 minuten. Zo kom je meer te weten over werken bij Reinaerde, ons aanbod aan vacatures en vrijwilligerswerk. Leer bijvoorbeeld meer over het starten van een leer/werk traject, opleidingen en wat je moet doen als je een carrière switch naar Reinaerde overweegt.

Je kunt ook rechtstreeks in (online)gesprek met Elsbet Kortlever en Sanne Tempert over hun ervaring als begeleider. Je kunt hun al jouw vragen stellen over het werk. Wat ga je doen? Welk opleiding heb je nodig? Welk salaris ga je verdienen? Heb je interesse om als leerling/zij-instromer aan de slag te gaan? Neem dan deel aan de speeddate op 25 maart die speciaal voor deze vacature wordt gehouden. We willen je graag leren kennen.

Pricella Damen, Adviseur Werving en Selectie) en Leonie Dingemans, Vrijwilligerscoördinator hebben een podcast gemaakt over Werken bij Reinaerde. Luister hier de aflevering: https://damenendingemans.buzzsprout.com/ of zoek de podcast op spotify.

Op dinsdag 23 maart tussen 10 en 12 uur is iedereen welkom om UtrechtZorg-spel ‘ik zorg shop’ te spelen. Door mee te doen, leren de deelnemers onze organisatie wat beter kennen.

Om onze activiteiten te promoten, delen we vooral berichten op social media. Kom je een post tegen over de Ontdekdezorgweek of de #ontdekdezorg, help dan door de post te liken. Of nog liever deel ze met je netwerk!

Via deze link vind je alle activiteiten die plaatsvinden in de Ontdekdezorg week. Of bekijk het programma hier.

Wil je meer weten over de Ontdekdezorg Week? Kijk voor meer informatie op www.ondekdezorgweek.nl. Hier vind je alle activiteiten die deze week in Nederland worden georganiseerd.

De Ontdekdezorg week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn, samenwerkend in RegioPlus.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je direct het laatste nieuws van Reinaerde in je mailbox ontvangen? Vul dan hier je emailadres in!