Homenieuwsbrieven
thumb

Nieuwsbrief voor cliënten en contactpersonen

Zo blijf je op de hoogte

We delen regelmatig nieuws op de website van Reinaerde. De berichten beschrijven hoe we altijd bezig zijn met het verder verbeteren van de dingen die we doen voor cliënten. Om cliënten, hun familie en contactpersonen nog beter en sneller op de hoogte te houden en goed in contact te blijven, gaan we een deel van deze berichten ook delen via een nieuwsbrief per e-mail. Het voordeel van de nieuwsbrief is dat we snel het laatste nieuws kunnen delen en bijvoorbeeld vragen kunnen stellen of een oproep doen. Dat maakt het contact interactiever. De eerste nieuwsbrief wordt deze week verstuurd.

En hoe graag we het onderwerp ook achter ons willen laten, is corona in 2021 voorlopig nog een belangrijk onderwerp. Maar de belangrijkste boodschap blijft: met elkaar bouwen wij aan een betere wereld om ons heen, waarin iedereen een rol van betekenis heeft.

Twee versies

Er komt een nieuwsbrief voor cliënten en een nieuwsbrief voor familie en contactpersonen. De onderwerpen komen veel overeen. De verschillen zitten vooral in het taalniveau. De nieuwsbrief voor cliënten is in eenvoudige taal. Op één niveau.

Afhankelijk van de urgentie en hoeveelheid nieuws versturen we de nieuwsbrieven.

Ook anderen die op de hoogte willen blijven van algemeen nieuws, kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden. Dat kan straks via een knop op de homepage van de website.

We weten dat sommige mensen geen nieuwsbrief willen ontvangen. Wanneer iemand zich wil afmelden voor onze nieuwsbrief, kan dat door de link in onze nieuwsbrief te gebruiken (afmelden).