HomeNieuwe website Reinaerde is duidelijk en van deze tijd
thumb

Nieuwe website Reinaerde is duidelijk en van deze tijd

Reinaerde heeft een nieuwe website. De site is eenvoudiger geworden dan de vorige. Dat maakt aanmelden voor zorg of solliciteren makkelijker.

En we willen het sollicitanten zo makkelijk mogelijk maken, want we kunnen goed begeleiders gebruiken! De site is nu ook veel geschikter om te bekijken op een kleiner scherm, zoals een mobiel of tablet. De oude site stamt nog uit de tijd dat veel mensen op een computer websites bekeken, en dat is veranderd. Ook de techniek aan de achterkant van de website is van deze tijd en veiliger gemaakt. Het was dus hoog tijd dat we een nieuwe website kregen. Bij het testen kregen we van een stagecoördinator uit het speciaal onderwijs en van cliënten al te horen dat de site veel fijner is. “Je kunt makkelijker iets vinden en je aanmelden. Op de oude site moest je meer zoeken en het was te moeilijk, ook voor veel ouders."

Veel filmpjes

Informatie over dagbesteding of ondersteuning van kinderen is aangevuld met filmpjes en artikelen. Daarmee kunnen je een goed beeld krijgen van de ondersteuning en zorg bij Reinaerde. De site heeft ook een aantal nieuwe onderdelen om je beter te helpen met het vinden van passende zorg. Er zijn veelgestelde vragen en antwoorden, je kunt je veilig digitaal aanmelden voor zorg en de kaart van de provincie Utrecht is makkelijker in het gebruik.

Meer gericht op mensen met een beperking en sollicitanten

Om de site meer gericht te krijgen op mensen die op zoek zijn naar passende zorg of een baan in de zorg, is informatie over de organisatie meer op de achtergrond gezet. Door die keuze hoeven zij minder te zoeken of klikken. Voor mensen die op zoek zijn naar andere informatie, over een leuk restaurant of het beleid met duurzaamheid, is het iets langer zoeken.

Kijk je mee?

We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Zoek bijvoorbeeld eens naar dienstverlening in jouw omgeving, een vacature, of kijk hoe aanmelden voor zorg gaat. Kom je iets tegen wat niet klopt? Mail dan graag naar communicatie@reinaerde.nl