HomeMiep Miep bij jou thuis wordt weer Miep Miep Reinaerde
thumb

Miep Miep bij jou thuis wordt weer Miep Miep Reinaerde

Vanaf september

​Miep Miep bij jou thuis is de Facebookpagina van Reinaerde voor mensen met een beperking. Ze informeert over het coronovirus maar biedt ook optredens en workshops. Leuke verhalen en grappige filmpjes. Sinds de coronacrisis is de pagina vaak bekeken door cliënten en belangstellenden bij Reinaerde en van buiten. We gaan langzaam weer naar het nieuwe normaal. Daarom stopt Miep Miep bij jou thuis. In augustus gaat Miep Miep op vakantie om per 1 september weer verder te gaan als Miep Miep Reinaerde.

De mensen van het Cliëntervaringspunt en de coaches cliëntenparticipatie van Reinaerde deelden sinds eind maart elke dag lieve, ontroerende, humoristische filmpjes, interessante weetjes, leuke verhalen, workshops, muziek, beweegvideo's, een quiz, een kookvlog, muziektips en noodzakelijke coronainformatie. (ze zijn nog terug te zien).

De meeste cliënten kunnen weer naar hun werk of de dagbesteding. En ook de cliëntenraden starten weer vanaf september. Daar speelt Miep Miep bij jou thuis op in. Vanaf 1 september staat Miep Miep Reinaerde weer in het teken van medezeggenschap, inspraak, ervaringsdeskundigheid en participatie. Zoals voor corona.

En Miep Miep doet meer. De rubrieken Wie is Wie en de Vraag aan… ? gaan door. Iedereen heeft er iets aan. Volg jij Miep Miep Reinaerde al op Facebook? (Facebook.com/Miep Miep Reinaerde)