HomeMensen gevraagd voor de Centrale Cliëntenraad – Vertegenwoordigers
thumb

Mensen gevraagd voor de Centrale Cliëntenraad – Vertegenwoordigers

De Centrale Cliëntenraad - Vertegenwoordigers van Reinaerde heeft behoefte aan nieuwe leden

De Centrale Cliëntenraad (CCR) denkt namens de cliënten met de organisatie mee over besluiten die de kwaliteit van de zorg bij Reinaerde bepalen. Daarbij worden ook nadrukkelijk de belangen van de familie / wettelijk vertegenwoordigers van cliënten betrokken.

Elke zorgorganisatie (dus ook Reinaerde) is wettelijk verplicht is om vorm te geven aan medezeggenschap van cliënten. De CCR bestaat uit 2 delen. Namelijk een CCR-Vertegenwoordigers (hierin zitten vertegenwoordigers van cliënten) en een CCR-Cliënten (hierin zitten cliënten van Reinaerde). Samen vormen zij de CCR Reinaerde.

Mensen gevraagd

Op dit moment zitten er naast cliënten 5 vertegenwoordigers van cliënten in de Centrale Cliëntenraad. Dat vindt de raad aan de krappe kant om cliënten op alle onderwerpen te kunnen vertegenwoordigen. Daarom doen zij een dringend beroep op vertegenwoordigers van cliënten van Reinaerde om lid te worden van de Centrale Cliëntenraad - Vertegenwoordigers. Deze oproep wordt ook per mail verstuurd aan familie en wettelijk vertegenwoordigers van cliënten.

Iets voor u?

Neem voor meer informatie contact op met de ambtelijk secretaris medezeggenschap Wim Eggens. Email: wieggens@reinaerde.nl