HomeKoninklijke onderscheiding voor inzet bij Reinaerde
thumb

Koninklijke onderscheiding voor inzet bij Reinaerde

Drie mensen ontvingen deze week onder meer vanwege hun maatschappelijke inzet bij Reinaerde een koninklijke onderscheiding.

Robert de Bruijne uit Utrecht is voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau en krijgt die eer vanwege zijn jarenlange inzet voor de scouting, Harmonie Orkest Vleuten en Reinaerde. Van 2005 tot 2011 was hij secretaris van Vrienden van de Berk, een stichting die zich bezighield met een nieuw speelplein voor Kinderdagcentrum De Berk in Zeist. Nu is hij lid van de centrale cliëntenraad van Reinaerde.

Ook Anton de Kievid uit Veenendaal is voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast vele andere vrijwilligersactiviteiten is hij sinds 2000 lid van de cliëntenraad en actief vrijwilliger bij Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal.

Jan Mol uit Houten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Onder meer was hij van 2001 – 2011 lid van de raad van toezicht van Reinaerde

In Veenendaal werden ook Johan Huibers en Arie Brouwer benoemd tot respectievelijk Lid en Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De heer Huibers is de architect van de woningen van Reinaerde op Molenpark en in de Zandstraat en de heer Brouwer is fysiotherapeut geweest op Kinderdagcentrum De Schelp.

Van harte gefeliciteerd!

Hebben we een koninklijke onderscheiding over het hoofd gezien? Laat het ons weten, zodat wij de felicitaties kunnen laten overbrengen. Mail naar communicatie@reinaerde.nl