Homeextra (zorg)medewerkers nodig
thumb

Extra handen

We willen een Reinaerdepool “extra handen” opbouwen

Vanwege het coronavirus verwachten we dat we op den duur extra (zorg)medewerkers nodig hebben.
Wil je helpen, lees dan verder en geef jezelf op. We zijn op de hoogte van de verschillende acties, maar willen daarnaast ook een Reinaerdepool “extra handen” opbouwen. Clienten bij Reinaerde wonen verspreid door de provincie Utrecht.

Extra handen

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving en ons werk. Samen staan we voor de taak om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te vertragen. Als cliënten besmet raken, is het onze eerste prioriteit om hen de best mogelijke zorg te geven. Terwijl de andere zorg ook geleverd moet worden.

Als we door corona-besmetting extra handen nodig hebben, dan hopen wij gebruik te kunnen maken van jouw kwaliteiten en expertise. Ben jij een oud-medewerker van Reinaerde, een VIG-er, verpleegkundige, begeleider, volg je een zorggerelateerde opleiding of wil je zonder opleiding en/of ervaring komen helpen? Dan komen wij graag met je in contact.

Hoe werkt het?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in (bij verzending komt deze automatisch bij recruitment binnen). Wij zullen er alles aan doen om goed aan te sluiten bij jouw kennis, kunde en ervaring.

Als wij het formulier hebben ontvangen en er zijn vanuit recruitment aanvullende vragen, dan nemen zij contact met je op.

Mochten er vragen zijn neem dan contact op met Pricella Damen Recruiter Adviseur Werving & Selectie: 06-22361508