HomeEindpresentatie Yasser Ballemans
thumb

Uitnodiging eindpresentatie Yasser Ballemans

Gastatelier Re-creatie zaterdag 13 november

Wat betekent vrije tijd, spel en recreƫren op en rond De Heygraeff, vroeg kunstenaar Yasser Ballemans zich af. Hij ging kamperen en deed veldonderzoek op de campings in de buurt. Op zoek naar nieuwe verbindingen tussen De Heygraeff en de recreatieve omgeving. De afgelopen drie maanden was Yasser te gast bij Re-creatie.

Op zaterdag 13 november tussen 13.00 en 14.30 uur geeft gastkunstenaar Yasser Ballemans ter afsluiting van verblijf in op De Heygraeff een eindpresentatie. Hier tref je de uitnodiging aan. Als je van plan bent om te komen, meld je dan s.v.p. aan via: re-creatie@reinaerde.nl voor 3 november.

Re-creatie is regelmatig in het nieuws. Zo schreef Lucy Indelucht een leuk artikel over Re-creatie met speciale aandacht voor de Groetplek van Yasser Ballemans.

Bij Reinaerde in Woudenberg leggen kunstenaars/ontwerpers via hun werk verbinding met de bewoners en de omgeving. Ze maken daarbij gebruik van bestaande materialen. Met hun producten inspireren de kunstenaars/ontwerpers en cliƫnten elkaar en de organisatie om andere vormen van dagbeleving te ontwikkelen. Dagbeleving waarin ruimte is voor ontmoeting van mensen met en zonder een beperking.