HomeEen onvergetelijke dag voor kwetsbare Utrechters en hun begeleiders
thumb

Een onvergetelijke dag voor kwetsbare Utrechters en hun begeleiders

We hebben je stem hard nodig!

Wat zou jij organiseren als je één dag de sleutel van de Jaarbeurs in handen krijgt? Alle bewoners van de provincie Utrecht konden met leuke ideeën komen en die insturen naar RTV Utrecht en de Jaarbeurs. De droom van collega Marjan van Lexmond is de Jaarbeurs 1 dag open te stellen voor kwetsbare Utrechtse burgers, hun begeleiders, mantelzorgers, collega's en betrokken bedrijven. Zij wil dit organiseren vanuit ADSU. ADSU staat voor 'Aan de Slag in Utrecht' een samenwerkingsverband van 16 zorgorganisaties in de provincie Utrecht. Het moet een dag worden met veel muziek, Utrechtse artiesten, met eten en exposities. Kortom, een feest voor iedereen die zorg heeft gekregen en zorg heeft gegeven.

Het evenement is met nog 2 andere uit ruim 100 inzendingen door een jury geselecteerd om de sleutel van de jaarbeurs voor 1 dag in handen te krijgen.

Benieuwd naar de pitch? Bekijk het filmpje over de Utrecht zorgt dag.

Stem nu!
Het publiek mag nu stemmen. De stemmen bepalen wie het evenement mag organiseren. We hebben je stem hard nodig. Stem jij op 'Utrecht zorgt dag'? Klik hier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 5 augustus.

De winnaar wordt op 6 augustus bekendgemaakt. Wanneer het winnende evenement plaatsvindt hangt af van de corona-maatregelen. Het evenement staat gepland voor eind augustus, maar eerder werd al bekend dat het mogelijk verplaatst zou kunnen worden. Door de recent oplopende besmettingen van het coronavirus is het nog niet duidelijk wanneer bijvoorbeeld de anderhalvemeter-regel komt te vervallen.