HomeDe Stefan Poelman innovatieprijs
thumb

De Stefan Poelman innovatieprijs

In het leven geroepen door de Stichting Vrienden van De Schaapskooi

Stefan Poelman ging eind augustus met pensioen. Hij was onder meer manager van kinderboerderij De Schaapskooi. Tijdens zijn afscheid ontving hij een bijzonder cadeau van De stichting Vrienden van De Schaapskooi: De Stefan Poelman innovatieprijs. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de persoon met het idee dat het meest bijdraagt aan de leefbaarheid van de kinderboerderij.

De innovatieprijs is een mooie blijk van waardering voor Stefan. Hij is een man van ideeën en heeft mooie plannen gerealiseerd bij Reinaerde. De metamorfose van de Schaapskooi tijdens zijn laatste jaar, is hier een mooi voorbeeld van. “Hij heeft daarnaast een belangrijke stempel gedrukt op het ontwikkelen en uitbouwen van werk en dagbesteding bij Reinaerde', vindt ook de voorzitter van Vrienden van De Schaapskooi. Tijdens zijn afscheid kreeg Stefan daarom de wisselbeker als eerste uitgereikt.

Hoe werkt het?

Degene met een goed idee kan deze bij het bestuur van de Vrienden van De Schaapskooi indienen. Dat kan bij de beheerder van de boerderij Jan Deurloo: jdeurloo@reinaerde.nl Elk jaar kieest de stichting de winnaar. Deze zal zij (voor een deel) sponsoren om het idee uit te voeren. Tevens mag de 'winnaar' zich een jaar lang de bezitter noemen van de Stefan Poelman innovatie wisselbeker en drinken uit zijn eigen Stefan Poelman drinkbeker!