TRES Reinaerde

TRES Reinaerde wil iedereen die arbeidsmogelijkheden heeft, ondersteunen op zijn weg naar onbetaald of betaald werk. De mogelijkheden van mensen staan daarbij centraal. We ondersteunen mensen in hun eigen ontwikkeling bij het vinden van passend werk. TRES Reinaerde heeft een groot netwerk van organisaties/bedrijven waar mensen aan het werk zouden kunnen als het werk past bij de aanwezige vaardigheden. TRES Reinaerde ontzorgt de werkgever door ondersteuning te bieden aan de werkgever, de collega’s en de werknemer. Bovendien kan TRES Reinaerde de administratieve afwikkelingen bij het in dienst nemen (onbetaald/betaald) van een werknemer met een arbeidshandicap uit handen nemen.

Adres
Koningin Wilhelminalaan 3
Plaats
3527LA Utrecht
Reinaerde
Manager
Ruud Evertsen
T. Manager
06 22 82 42 44

Algemene beschrijving

Werk is belangrijk om mee te kunnen doen aan de samenleving. De jobcoaches bij TRES Reinaerde ondersteunen mensen om hun arbeidsmogelijkheden optimaal te benutten en te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld in een betaalde baan, op een werkervaringsplek of in een vrijwilligersbaan. Wij gaan samen op zoek naar een werkplek die aansluit bij jouw vaardigheden en wensen.Wanneer een betaalde baan (nog) niet aan de orde is, bestaan er vele mogelijkheden bij diverse bedrijven en organisaties. Vervolgens is doorgroeien naar een betaalde baan soms mogelijk, maar dat hangt af van jouw vaardigheden.

Lees meer in de folder: Zoek je werk?

Voor wie?
Iedereen die arbeidsmogelijkheden heeft.
Dienstverlening
TRES Reinaerde ondersteunt iedereen die arbeidsmogelijkheden heeft op zijn weg naar betaald of onbetaald werk. Jouw mogelijkheden staan daarbij centraal. We dragen bij aan je ontwikkeling. De jobcoach ondersteunt bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om een goede werknemer te zijn.
Financiering
Financieringsmogelijkheden: Wlz, Wmo, Jeugdwet, reclassering, en participatiewet. Andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Verwijzing en indicatie:

  • CIZ, Gemeenten, UWV en justitie.
Wilt u een oriënterend gesprek u aanmelden of meer informatie over de dienstverlening van Reinaerde? Neem dan contact op met de manager van TRES Reinaerde.

Bezoekadres: Koninging Wilhelminalaan 3
3527LA Utrecht
Telefoon: 06 22 82 42 44
E-mail: revertsen@reinaerde.nl

leesmeer