Zoeken Contact Menu

Serviceteam Koningin Wilhelminalaan

print

Serviceteam Koningin Wilhelminalaan

Team waar cliënten onder begeleiding verschillende dienstverlenende activiteiten kunnen doen als schoonmaken, stofzuigen of sorteerwerk.

Adres
Koningin Wilhelminalaan 3
Plaats
3527LA Utrecht
Telefoon
030 28 75 210
Reinaerde

Algemene beschrijving
Op samenwerkplaats Koningin Wilhelminalaan kunnen cliënten diverse dienstverlenende activiteiten doen. Zoals sorteerwerk, oud papier ophalen, tafels schoonmaken na de lunch, stofzuigen en eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. De cliënten werken alleen of met zijn tweeën onder begeleiding van een medewerker. Cliënten vinden het leuk om in een kantoorpand te zijn en daar via het werk contacten aan te gaan met anderen. De cliënt kan zich uiten zodat interactie en communicatie mogelijk is met de medewerkers binnen het kantoorpand.
Voor wie?
Voor mensen met een beperking. Er is plek voor ongeveer 10 clienten. Clienten zijn gemotiveerd om dienstverlenende activiteiten te doen in een kantoorpand.
Dienstverlening
De begeleiders zijn agogisch opgeleid.
De cliënt vindt het leuk om in een kantoor te werken en om samen te werken met andere cliënten. Bij het Serviceteam heeft de cliënt contact met het kantoorpersoneel van Reinaerde.
Financiering

Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering). Zit je nog op school, dan is een stageplek mogelijk.


Wachtlijst
Op de pagina 'Wachtlijst en beschikbaarheid' vindt u informatie over wachttijden bij Reinaerde.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Wilt u een oriëntatiebezoek brengen,
u aanmelden of meer informatie over
de dienstverlening van Reinaerde?
Neem dan contact op met
Klantadvies van Reinaerde.

Postadres: Postbus 3364
3502 GJ Utrecht
Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl