Zoeken Contact Menu

Reinaerde Bomenhof 2

print

Reinaerde Bomenhof 2

Wonen in en beschutte omgeving voor ouder wordende cliënten

Adres
Dolderseweg 170
Plaats
3734BP Den Dolder
Telefoon
030 22 99 672
Reinaerde

Algemene beschrijving

Bomenhof 2 ligt met 5 andere woningen aan een plein op het terrein van de locatie Den Dolder. Het is een ruim opgezette gelijkvloerse woning die geschikt is voor rolstoelgebruikers. De woning beschikt over 11 slaapkamers die 8-11 m2 groot zijn. Alle slaapkamers beschikken over wastafel en tv & radio aansluiting. Verder is de woning voorzien van gezamenlijke badkamer en toiletten. De warme maaltijden worden dagelijks door de begeleiding klaargemaakt en de was wordt door de centrale wasserij verzorgd. De woning wordt door professionele medewerkers schoongemaakt.

Voor wie?

Voor cliënten die hechten aan een huiselijke sfeer. De cliënten op bomenhof
2 hebben ondersteuning nodig bij de dagelijkse handelingen en de verzorging. Bij alle cliënten is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag.
De leeftijd ligt tussen de 30 en 65 jaar.

Dienstverlening

Binnen Dennendal is er 24 uurs zorg en er is een actieve nachtdienst op het terrein aanwezig. Via een akoestisch systeem hoort de nachtdienst of ze cliënten moeten helpen. Afspraken over zorg en ondersteuning worden vastgelegd in een ondersteuningsplan dat is afgestemd op de individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. De begeleiding heeft een specifieke deskundigheid op het gebied van verzorging en ondersteuning van ouder wordende cliënten met bijkomende problemen. De cliënten gaan overdag naar dagbesteding op het terrein van de locatie Den Dolder of naar werkcentrum Soest.

Vrijetijdsbesteding

De cliënten kunnen 3x per week naar het café. Men kan wandelen of fietsen of gezellig in de huiskamer tv kijken en koffie drinken.

Omgeving

Binnen de locatie Den Dolder  is er 24 uurs zorg en er is een actieve nachtdienst op het terrein aanwezig. Via een akoestisch systeem hoort de nachtdienst of ze cliënten moeten helpen. Afspraken over zorg en ondersteuning worden vastgelegd in een ondersteuningsplan dat is afgestemd op de individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. De begeleiding heeft een specifieke deskundigheid op het gebied  van ondersteuning van mensen met een  verstandelijke beperking en bijhorende psychische problematiek.  De cliënten gaan overdag naar dagbesteding op het terrein van Dennendal of in de regio, waar ze met busjes naar toe worden gebracht.

Financiering

Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centraal Administratiekantoor (CAK) houdt maandelijks een inkomensafhankelijke bijdrage in.

Verwijzing en indicatie
  • U kunt hier terecht met een indicatie van het CIZ
  • Deze locatie is het meest passend voor cliënten met een "ZZP" VG: 5, 7
  • Deze locatie is bestemd voor cliënten: met 'verblijf inclusief behandeling (VIB)'
  • Lees meer in onze brochure: Hoe is het geregeld met de vergoedingen? 2018


Wachtlijst
Op de pagina 'Wachtlijst en beschikbaarheid' vindt u informatie over wachttijden bij Reinaerde.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Wilt u een oriëntatiebezoek brengen,
u aanmelden of meer informatie over
de dienstverlening van Reinaerde?
Neem dan contact op met
Klantadvies van Reinaerde.

Postadres: Postbus 3364
3502 GJ Utrecht
Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl