Zoeken Contact Menu

Reinaerde Transport en Logistiek

print

Reinaerde Transport en Logistiek

Logistiek werk voor mensen met een verstandelijke beperking

Adres
Wageningseberg 48
Plaats
3524LR Utrecht
Telefoon
06 11 31 01 43
Reinaerde
Manager
Janneke Wenink
T. Manager
06 22 06 29 33

Openingstijden
Maandag:
8:30 uur
- 16:30 uur
Dinsdag:
8:30 uur
- 16:30 uur
Woensdag:
8:30 uur
- 12:30 uur
Donderdag:
8:30 uur
- 16:30 uur
Vrijdag:
8:30 uur
- 16:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Algemene beschrijving

De cliënten geven logistieke ondersteuning aan bijvoorbeeld zorginstellingen, verzorgingshuizen, ouderen en hun familie. Het gaat om bijvoorbeeld hulp bij kleine verhuizingen, het ontruimen van kamers en appartementen, het bezorgen van pakketten en het verplaatsen van archief- en kantoormeubilair. Voor het transport is een eigen bus met aanhanger beschikbaar. Om de klus op een veilige en goede manier uit te voeren gebruiken we steekwagens, rolcontainers, hondjes en meubelrollers.

Reinaerde Transport en Logistiek zorgt voor bedrijfskleding, zoals T-shirts en sweaters. Ook krijgt de cliënt veiligheidsschoenen met harde neuzen. De cliënt wordt thuis opgehaald en gebracht. Werktijden van 8.30 – 17.00 uur.

Voor wie?

Voor mensen met een beperking die het leuk vinden om onderweg te zijn en opdrachten uit te voeren op verschillende plekken. Hoewel er hulpmiddelen worden gebruikt, is enige lichamelijke inspanning bij het tillen en sjouwen wel nodig.

Dienstverlening

Er is één begeleider voor maximaal vier cliënten. Op deze manier krijgt elke cliënt de gewenste aandacht. De cliënt leert in een team samenwerken. Omdat hij veel onderweg is en op diverse locaties werkt vergroot hij zijn omgevingsbewustzijn en leefwereld. Hij leert niet alleen een juiste werkhouding aannemen maar ook hoe hij op een goede manier met klanten omgaat. Natuurlijk leert de cliënt alles over verhuizen, tillen, inpakken en het gebruik van de hulpmiddelen.

Omgeving

De cliënt werkt op verschillende locaties.

  •  Cliënten nemen hun eigen lunch mee

Verwijzing en indicatie
Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering).
Zit je nog op school, dan is een stageplek mogelijk.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Voor aanmelden, oriëntatie bezoek of meer informatie, kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie.

Voor overige informatie over de dienstverlening van Reinaerde kan contact opgenomen worden met Klantadvies van Reinaerde.

Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl